KINDERFEESTJE

Kidsproof.JPG
2ECmWs1Q.png

Je kunt kiezen uit maar liefst twee kinderfeestjes waarbij je je nooit zorgen hoeft te maken of het wel of niet gaat regenen!

Voor het sportiefste kinderfeestje ga je Minigolfen!

De jarige is het middelpunt deze dag en brengt met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een bezoekje aan de net nieuw aangelegde indoor adventure minigolf. De enige indoor adventure minigolf op kunstgras in Nederland!

Zorg dat je in zo min mogelijk slagen alle 15 holes volbracht hebt en geniet tussen door van de prachtig gekleurde aressari's en koi karpers. Als je na afloop nog niet weg wilt kan je lekker spelen in de houten speelhuisjes of een kleurplaat kleuren. 

Het programma bestaat uit:

Limonade met wat lekkers.

Entree minigolf

Na afloop een water ijsje.

De prijs voor dit arrangement is € 9,50 per kind. Voor volwassenen rekenen wij € 7,75 per persoon inclusief een gratis kopje koffie/thee.

Parkeren is gratis.

Wilt u meer informatie over dit arrangement of reserveren? Neem dan contact met ons op via email of telefonisch 0226-422358.

TIP van KIDSPROOF:

"Vlindertuin Vlindorado is ook superleuk voor een kinderpartijtje!"

Voor het sportiefste en kleurrijkste kinderfeestje ga je minigolfen en naar Vlindertuin Vlindorado!

De jarige is het middelpunt deze dag en brengt met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een bezoekje aan de net nieuw aangelegde indoor adventure minigolf. De enige indoor adventure minigolf op kunstgras in Nederland en een bezoek aan Vlindertuin Vlindorado!

Zorg dat je in zo min mogelijk slagen alle 15 holes volbracht hebt en geniet tussen door van de prachtig gekleurde aressari's en koi karpers.

Bij je bezoekje aan de tropische vlindertuin bewonder je de prachtig gekleurde vlinders en vogels en wandel over de nieuwe wiebelbrug naar de stap stenen in de vijver. Best spannend! Als je na afloop nog niet weg wilt kan je lekker spelen in de houten speelhuisjes of een kleurplaat kleuren. 

Het programma bestaat uit:

Entree minigolf

 

Limonade met wat lekkers.

Entree vlindertuin. Met de fotokaart gaan de kinderen op zoek naar de meest voorkomende vlinders en vogels in de tuin. Je mag ook de speurtocht maken en elk kind krijgt een bakje vissenvoer mee om de vissen te voeren. 

Na afloop een water ijsje

De prijs voor dit arrangement is € 15,75 per kind. Voor volwassenen rekenen wij € 15,50 per persoon inclusief een gratis kopje koffie/thee.

Parkeren is gratis.

Wilt u meer informatie over dit arrangement of reserveren? Neem dan contact met ons op via email of telefonisch 0226-422358.