top of page

KINDERFEESTJE

Kidsproof.JPG
2ECmWs1Q.png

Je kunt kiezen uit maar liefst twee kinderfeestjes waarbij je je nooit zorgen hoeft te maken of het wel of niet gaat regenen!

Voor het sportiefste kinderfeestje ga je Minigolfen!

De jarige is het middelpunt deze dag en gaat met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een potje minigolfen. Indoor Adventure Minigolf is de enige overdekte adventure minigolf in Nederland met kunstgras banen die aangelegd zijn in een tropische tuin!

Een echt golfterrein, maar dan in het klein. Zorg dat je in zo min mogelijk slagen alle 15 holes van 8 tot maar liefst 15 meter volbracht hebt. Op je route van de afslag tot aan de put vind je hoogteverschillen, bochten en bijzondere hindernissen. Wat dacht je van een schildpad op de baan, een baan in de vorm van een vlinder of een hindernis die over een vijver vol koikarpers gaat. Als je na afloop nog niet weg wilt kan je lekker spelen in de houten speelhuisjes of een kleurplaat kleuren. 

Het programma bestaat uit:

Limonade met wat lekkers.

Entree minigolf

Na afloop een water ijsje.

De prijs voor dit arrangement is € 10,95 per kind. Voor volwassenen rekenen wij € 8,25 per persoon inclusief een gratis kopje koffie/thee.

Dit arrangement kan uitgebreid worden met:

- Tosti € 3,50

- Poffertjes € 4,00

Parkeren is gratis.

Wilt u meer informatie over dit arrangement of reserveren? Neem dan contact met ons op via email of telefonisch 0226-422358.

TIP van KIDSPROOF:
"Vlindertuin Vlindorado is ook superleuk voor een kinderpartijtje!"

Voor een tropisch en sportief kinderfeestje ga je minigolfen en op zoek naar de vlinders in Vlindertuin Vlindorado!

De jarige is het middelpunt deze dag en brengt met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een bezoekje aan Vlindertuin Vlindorado en gaat een rondje minigolfen ! De enige overdekte adventure minigolf in Nederland met kunstgrasbanen van 8 tot maar liefst 15 meter die aangelegd zijn in een tropische tuin. Een echt golfterrein, maar dan in het klein. Op je route van afslag tot aan de put vind je hoogteverschillen, bochten en bijzondere hindernissen. Wat dacht je van een schildpad op de baan, een baan in de vorm van een vlinder of een hindernis die over een vijver vol koikarpers gaat. Wie heeft aan het eind van de ronde minigolf het parcours afgelegd in zo min mogelijk slagen?

Bij je bezoekje aan de tropische vlindertuin bewonder je de prachtig gekleurde vlinders en vogels en wandel, ga op zoek naar de eitjes en rupsen in de rupsentuin en wandel over de wiebelbrug naar de stap stenen in de vijver. Best spannend! Als je na afloop nog niet weg wilt kan je lekker spelen in de houten speelhuisjes of een kleurplaat kleuren. 

Het programma bestaat uit:

Entree minigolf

 

Limonade met wat lekkers.

Entree vlindertuin. Met de fotokaart gaan de kinderen op zoek naar de meest voorkomende vlinders en vogels in de tuin. Je mag ook de speurtocht maken en elk kind krijgt een bakje vissenvoer mee om de vissen te voeren. 

Na afloop een water ijsje

De prijs voor dit arrangement is € 17,95 per kind. Voor volwassenen rekenen wij € 16,95 per persoon inclusief een gratis kopje koffie/thee.

Dit arrangement kan uitgebreid worden met:

- Tosti € 3,50

- Poffertjes € 4,00

Parkeren is gratis.

Wilt u meer informatie over dit arrangement of reserveren? Neem dan contact met ons op via email of telefonisch 0226-422358.

bottom of page