top of page

SPORTIEF EN GEZELLIG INDOOR MINIGOLFEN, KOFFIE MET APPELTAART EN BEZOEK VLINDERTUIN VLINDORADO

Dit arrangement combineert een rondje midgetgolfen met een bezoek aan Vlindertuin Vlindorado en tussendoor geniet je van een kopje koffie of thee met appeltaart en slagroom. 

Allereerst worden jullie verwelkomt en kunnen jullie een ronde minigolfen in onze nieuwe Indoor Adventure Minigolf. De eerste indoor adventure minigolfbaan in Nederland met kunstgras. Deze 15-holes kunstgrasbaan is geschikt voor jong en oud. Je waant je bij het bespelen van deze baan op een echt golfterrein die aangelegd is in een overdekte tropische tuin. De banen variëren van 8 tot 15 meter. 

Na deze sportieve, maar vooral ook gezellige activiteit kunnen jullie heerlijk genieten op ons terras van een kopje koffie/thee en een lekker appeltaartje (of gebakje) met slagroom.

Daarna bezoeken jullie op eigen gelegenheid de vlindertuin en waan je je in de tropen. Tussen de heliconia's, bananen bomen en nog veel meer exotische planten fladderen de vlinders in vele kleuren, soorten en maten zoals de sensationele blauwe Morpho. Langs de verharde paden wordt door middel van informatiebordjes uitleg gegeven over de vlinders en planten die u tegenkomt. Je ontdekt hoe de vlinders leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten. Als je geluk hebt ben je getuige van een bijzondere gebeurtenis; de geboorte van een vlinder in onze eigen 'poppenkast'.
 

De vlindertuin, minigolf en het overdekte terras/restaurant zijn overdekt, drempelvrij en geheel rolstoelvriendelijk.

De prijs voor dit arrangement (ronde minigolf, koffie met appelgebak en bezoek aan Vlindertuin Vlindorado) komt op € 23,20 per persoon. Voor kinderen tot en met 12 jaar rekenen wij € 21,20 per persoon. 

Een andere indeling van de dag is uiteraard ook mogelijk afhankelijk van het tijdstip dat jullie willen arriveren en beschikbaarheid. 

Dit arrangement kan uitgebreid worden met:

Koffie met gebak:

- Koffie met gesorteerd gebak in plaats van appeltaart (+ € 1,00 per persoon)

Lunch:

- Een lunch op het terras (+ € 13,95 per persoon bij groepen vanaf 10 personen; + € 14,95 per persoon bij groepen van 6 tot 9 personen).

Workshop:

- Workshop waarbij je een prachtig anthurium boeket gaat maken (+ € 28,00 per persoon bij groepen vanaf 10 personen; + € 31,50 per persoon bij groepen van 6 tot 9 personen). 

Dit arrangement kan alleen geboekt worden van 14 februari  tot 3 november 2024 in verband met het vlindertuin seizoen. 

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie of een reserveren?

Neem dan contact met ons op telefonisch 0226-422358 of per mail 

bottom of page