top of page

VOOR KINDEREN

Speelhuis in Vlindertuin Vlindorado voor kids.jpg
2ECmWs1Q.png
Speeltuin van Vlindertuin Vlindorado en Indoor Adventure Minigolf Foto gemaakt door Sandra
Vlindertuin Vlindorado (2).jpg

Voor kinderen is er naast de minigolf van alles te beleven in Indoor Adventure Minigolf, denk aan de speeltuin voor de allerkleinsten of een bezoek aan Vlindertuin Vlindorado.

Als je na een bezoek aan de minigolfbaan nog geen zin hebt om naar huis te gaan kan je heerlijk nagenieten op het terras van een lekker drankje. Direct naast het terras is een kleine speeltuin voor de allerkleinsten waar ze zich heerlijk kunnen vermaken in de zandbak of het houten speelhuisjes en jij je kinderen goed in de gaten kan houden. 

Maar je kan er ook voor kiezen om met je kinderen op avontuur te gaan in Vlindertuin Vlindorado! De wereld van de tropen verkennen en alle prachtige vlinders en vogels zien. De Vlindertuin ligt direct naast de Minigolf in hetzelfde gebouw.

Als je wilt kan je een kaart meenemen met foto's van vlinders en vogels en kun je zelf naar ze op zoek in de 'tropen'. De kinderen kunnen ontdekken hoe de vlinders leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten.

Er is ook een gratis kinderspeurtocht! Vergeet de poppenkast niet, echt cool om te zien hoe ze daar hangen en zich ontpoppen tot vlinder en wegvliegen!

Super spannend is een wandeling over de stapstenen in een van de vijvers. Ook is er een grote inloop volière met prachtige tropische vogels waar je heerlijk doorheen kunt wandelen en van dichtbij de vogels kunt bewonderen. Of ga op zoek naar eitjes, rupsen of poppen van vlinders in de nieuwe rupsentuin.

Bij de ingang kun je ook vissenvoer kopen en de vissen zelf voeren, ook de schildpadden zijn dol op dit voer!

Vlindertuin Vlindorado is niet alleen een leuke, maar ook een leerzame ervaring voor de kinderen !

Kinderfeestje te vieren? Voor het kleurrijkste kinderfeestje ga je naar Indoor Adventure Minigolf eventueel aangevuld met een bezoek aan Vlindertuin Vlindorado. Zie voor verdere informatie onze kinderfeestje pagina. 
 

TIP van KIDSPROOF:
"Vlindertuin Vlindorado is ook superleuk voor een kinderpartijtje!"

bottom of page