top of page

INDOOR ADVENTURE MINIGOLF 

Indoor Adventure Minigolf

Van harte welkom bij Indoor Adventure Minigolf, één van de meest bijzondere minigolfbanen van Nederland. 

Deze 15 holes overdekte adventure golfbaan in Waarland, in de driehoek Schagen-Hoorn-Alkmaar, is de eerste indoor adventure minigolfbaan in Nederland met kunstgrasbanen die aangelegd is in een tuin met tropische planten en vijvers met koikarpers. Op je route van de afslag tot aan de put vind je hoogteverschillen, bochten en bijzondere hindernissen. Wat dacht je van een schildpad op de baan, een hole van yin yang-plateaus of een baan in de vorm van een vlinder. Adventure Minigolf is laagdrempelig, iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Dus daag je familie, vrienden of collega's uit en zorg dat je de minste slagen nodig hebt van allemaal. 

De minigolfbaan (ook wel adventuregolf genoemd) is net even anders dan de klassieke midgetgolfbaan.

Het verschil van midgetgolf en minigolf is de baan. De baan bij minigolf is van kunstgras waar men op speelt en op loopt. Bij minigolf zijn de holes langer dan bij midgetgolf, maar veel korter dan bij golf. We zouden kunnen zeggen dat deze banen de moderne midgetgolfbanen zijn gerealiseerd met kunstgras.

Nog een ander verschil is dat bij een midgetgolfbaan het balletje op de baan blijft en wordt tegen gehouden door de opstaande randjes. Dit is bij minigolf niet het geval.

De minigolfbaan geeft een veel grotere uitdaging. De bal kan hier wel over de randen gaan. De structuur van de baan en de obstakels zijn ook geheel anders en de vorm van de baan is veel vrijer aangelegd.  

De banen bij Indoor Adventure Minigolf  variëren van 8 tot 15 Meter. 

Kom ook genieten in ons minigolf paradijs!

IMG_20210404_151308.jpg
bottom of page