top of page

Vanwege langdurige werkzaamheden in de kwekerij is het tot nader orde niet mogelijk rondleidingen in de kwekerij te geven.
Onze excuses.

Bezoek Vlindorado, rondleiding door de Anthurium- en Papayakwekerij
en een Workshop boeket maken

Bent u op zoek naar een uitje wat echt wel een deel van de dag mag duren dan is dit arrangement zeker de moeite waard! Het bezoek aan één van de grootste overdekte vlindertuin van Europa kunt u combineren met een bezoek aan de Anthurium- en Papayakwekerij (die in het zelfde gebouw gelegen zijn) en een workshop waarbij u leert hoe u met tips van onze bloembindsters een prachtig boeket kunt maken.

Allereerst wordt u verwelkomt en nemen wij u mee in de Anthurium- en Papayakwekerij van Dekker Anthuriums. In de tropische kas, tussen de duizenden bloeiende anthuriums en papayaplanten, zullen wij met veel plezier de kneepjes van het kwekersvak bij brengen. Deze rondleiding, van ongeveer 50 minuten, is niet alleen een lust voor het oog maar ook zeer informatief. 

Na de rondleiding kunt u heerlijk genieten op ons terras van een kopje koffie/thee en een lekkere koek (of gebakje).

Daarna bezoekt u op eigen gelegenheid één van de grootste overdekte vlindertuinen van Europa, Vlindorado, en waant u zich in een tropisch paradijs vol prachtige bloemen en planten, waterlopen en natuurlijk vele soorten kleurige vlinders. Langs de verharde paden wordt door middel van informatiebordjes uitleg gegeven over de vlinders en planten die u tegenkomt. U ontdekt hoe de vlinders leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten. Als u geluk heeft bent u getuige van een bijzondere gebeurtenis; de geboorte van een vlinder in onze eigen "poppenkast".  Ook de vogeltuin is een leuke belevenis waarbij u oog in oog staat met prachtig gekleurde vogels die vrij rondvliegen in de inloop volière waardoor u ze van dichtbij kunt bewonderen.

Daarna volgt u een workshop waarbij iedereen een boeket met anthuriums zal gaan maken waar u nog lang plezier van zult hebben. Onze bloembindsters laten zien hoe u van diverse materialen en verse bloemen uit de anthuriumkas een prachtig boeket in elkaar zet. U kunt zelf kiezen welke kleur bloemen u wilt gebruiken. 

Alle ruimtes zijn overdekt, drempelvrij en rolstoelvriendelijk!

De prijs voor dit arrangement is: € 35,45 per persoon bij minimale deelname van 10 personen   (bij een groep van 6 t/m 9 personen geldt een meerprijs van € 4,50 per persoon).

Optie: Indien u liever gebak wenst in plaats van een koek geeft dit een meerprijs van € 1,50 per persoon bij appeltaart en € 2,25 per persoon voor gesorteerd gebak.

Optie: Indien u wilt genieten van een lunch geeft dit een meerprijs van € 10,95 per persoon (bij minimaal 10 personen) (Dit lunch arrangement is ook mogelijk voor groepen van 6 t/m 9 personen, dit geeft een meerprijs van € 12,95 per persoon )

bottom of page