top of page

SPORTIEF EN GEZELLIG INDOOR MINIGOLFEN, KOFFIE MET APPELTAART EN VOLG EEN WORKSHOP

Dit arrangement combineert een rondje midgetgolfen met een een gezellige workshop waarbij een prachtig boeket gemaakt wordt en een kopje koffie of thee met appeltaart.

Allereerst worden jullie verwelkomt en kunnen jullie een ronde minigolfen in onze nieuwe Indoor Adventure Minigolf. De eerste indoor adventure minigolfbaan in Nederland met kunstgras. Deze 15-holes kunstgrasbaan is geschikt voor jong en oud. Je waant je bij het bespelen van deze baan op een echt golfterrein die aangelegd is in een overdekte tropische tuin. De banen variëren van 8 tot 15 meter. 

Na deze sportieve, maar vooral ook gezellige activiteit kunnen jullie heerlijk genieten op ons overdekte terras/restaurant van een kopje koffie/thee en een heerlijk appeltaartje met slagroom (of gesorteerd gebakje).

Daarna volgen jullie een workshop waarbij iedereen een boeket met anthuriums zal gaan maken waar je nog lang plezier van zult hebben. De bloembindsters laten zien hoe je van diverse materialen en verse bloemen uit de anthuriumkas een prachtige creatie in elkaar zet. Je kunt zelf kiezen welke kleur bloemen je wilt gebruiken. 

De minigolf, workshop ruimte en het terras/restaurant zijn overdekt, drempelvrij en rolstoelvriendelijk!

De prijs voor dit arrangement (ronde minigolf, koffie met appeltaart en workshop) is € 42,50 per persoon (bij minimaal 10 personen). Dit arrangement is ook mogelijk voor groepen van 6 t/m 9 personen, dit geeft een meerprijs van € 3,50 per persoon.

Een andere indeling van de dag is uiteraard ook mogelijk afhankelijk van het tijdstip dat jullie willen arriveren en beschikbaarheid. 

Dit arrangement kan uitgebreid worden met:

Koffie met gebak:

- Koffie met gesorteerd gebak in plaats van appeltaart (+ € 1,00 per persoon).

Dit arrangement kan het hele jaar worden geboekt behalve in de maand december.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over dit arrangement of een arrangement reserveren?

Neem dan contact met ons telefonisch 0226 422358 of per email 

bottom of page