AFSPRAKEN I.V.M. CORONA

Afspraken voor een gezellig uitje naar Indoor Adventure Minigolf
 
Wij als Team Indoor Adventure Minigolf zullen ons uiterste best doen om u gastvrij te ontvangen en u een mooi uitje te bezorgen. Wel zullen er dingen anders zijn en hebben wij van de overheid regels moeten opstellen en aanpassingen moeten doen. Dit uiteraard voor uw en onze veiligheid. Wij hopen heel erg op uw begrip voor deze nieuwe situatie.

Maatregelen

Wij hebben in onze dagattractie allerlei maatregelen getroffen. Denk hierbij aan het verplicht online uw ticket kopen, desinfectiepunten, extra schoonmaak en goed geïnstrueerd personeel. Wij hebben uiteraard ook uw medewerking en verstandigheid nodig om alles goed te laten verlopen. 

We moeten het samen doen. Wij rekenen ook op u!

Online reserveren

Om het maximale aantal toegestane bezoekers te kunnen waarborgen zullen wij voorlopig alleen tickets verkopen via onze online  

Corona gerelateerde gezondheidsklachten

Heeft u Corona gerelateerde gezondheidsklachten blijft u dan thuis. Wij gaan er van uit dat u en uw gezelschap bij aankoop van de tickets geen corona gerelateerde gezondheidsklachten hebben. 

Horeca

Vanaf 25 september zijn de coronaregels veranderd. De 1,5 meter regel vervalt. Voor het bezoek aan de vlindertuin, onze minigolf evenals de afhaalhoreca (waarbij u elders in ons park uw consumpties kunt nuttigen) is géén coronatoegangsbewijs nodig.

Wilt u een drankje nuttigen op ons terras met uitzicht op de vlindertuin dan heeft u vanaf 25 september wel een coronatoegangsbewijs nodig (vanaf 13 jaar). 

Volg ook hierbij de aanwijzingen van de medewerkers van Indoor Adventure Minigolf. 

Wij hopen op uw begrip en zien u graag in Indoor Adventure Minigolf.